Tisztújító közgyűlés előkészítése

Írta: Super User on . Beküldve: Meghívók

Tisztelt Egyesületi Tagok!

A NÜB vezetőségének, Felügyelő Bizottságának mandátuma ebben az évben lejár, ezért novemberben közgyűlést tartunk. A közgyűlésen az új vezetőség, és az új Felügyelő Bizottság tagjainak megválasztása mellett az alapszabály módosítására is sor kerül, mivel az elmúlt években az egyesületekre vonatkozó jogszabályok változtak. Az Elnökség továbbá javasolja, hogy a létszámát 3 főröl 5 főre emeljük, valamint – a korábban kibővített vezetőségi ülések tapasztalatait figyelembe véve – Tanácsadó Testületet hozzunk létre az Egyesület operatív munkájának támogatására. Ez természetesen az Alapszabályunk módosításával együtt jár.

Az elnökség Jelölő Bizottságot hozott létre a közgyűlés előkészítése érdekében. Az elnökség Sándor Györgyöt kérte fel a bizottság vezetésére.
Tagjai: Dr. Dénes Györgyné
Deákné, dr. Szirtes Éva
Siófalvi Márta
Kerpen Miklós

Tisztelt tagtársak!
Kérem, segítsétek a Jelölő Bizottság munkáját ötleteitekkel, javaslataitokkal, melyeket az alábbi email címre, vagy telefonszámra továbbíthattok:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , illetve telefonon: 061 4782166
A közeljövőben a jelölő bizottság tagjai keresik Veletek a kapcsolatot.

Az Alapszabály módosításának tervezetét szeptemberben megjelentetjük a honlapunkon (www.nub.info.hu), illetve email címetekre is megküldjük.
A jelenlegi vezetőség:
Elnökség: Dr. Schiffer János elnök – akinek a mandátuma 2019-ben jár le.
Lehet azonban, hogy célszerű most megerősí
tenünk mandátumát ugyanannyi időre,
amennyire a vezetőség tagjait most választjuk
az egységesség érdekében
Juhász Béláné elnökhelyettes
Dr. Frischmann Edgár elnökhelyettes
Felügyelő Bizottság: Dr. Seres Marcell FB elnök
Lantos Péterné FB tag
Gellért Gábor FB tag

Budapest, 2018.augusztus 22.

Kérem, hogy segítsétek a jelölőbizottság munkáját, üdvözlettel:

Schiffer János