Közgyűlési meghívó 2020

Írta: Super User on . Beküldve: Meghívók

az Alapszabály szerint a „NÜB” Nácizmus Üldözötteinek Országos Egyesülete közgyűlésétaz Alapszabály szerint a „NÜB” Nácizmus Üldözötteinek Országos Egyesülete közgyűlését 2020.auusztus 26-án szerdán 10.00 óra időpontra összehívom.Ha a meghirdetett időpontban – nem kellő számú megjelenés esetén – a közgyűlés nem határozatképes, akkor változatlan napirenddel 2019.szeptember.2-án szerdán 10.00 óraidőpontra megismételt közgyűlést hívok össze, amely a jelenlévők létszámától függetlenül határozatképes.Közgyűlés helyszíne: 1054 Budapest, Tüköry u. 3. fszt. Üvegterem

Barta Éva és Fekete Nagy Béla emlékkiállítás

Írta: Super User on . Beküldve: Meghívók

Tisztelt NÜB vezetőségi tagok és a tagság!
A következő kiállítást szeretném a figyelmükbe ajánlani és remélem, hogy a későbbi időpontra (szeptember 25. szerda) még tudják értesíteni a tagságukat e-mailen:
Kiállítás tömegmentő szüleim emlékére a Székely Gábor Lakásgalériában
Helyszín: 1136 Budapest Hollán Ernő utca 46. II. emelet/21. (21-es kapucsengő) Székely Gábor Lakásgaléria.
Időpontok, amikor tetszés szerint el lehet jönni: szeptember 17. kedd 5 óra, szeptember 19. csütörtök 5 óra és szeptember 25. szerda 6 óra. Mindenkit szeretettel várunk!

Értesítés egyesületi tagok számára a közgyűléssel kapcsolatban

Írta: Super User on . Beküldve: Meghívók

Kedves Egyesületi Tagtársam!

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a korábbi közgyűléseink gyakorlata szerint – a nem kellő számú megjelentek esetén – a megismételt közgyűlést ugyanarra a napra hívtuk össze.
Az új jogszabály megjelenése miatt, azonban a megismételt közgyűlés legalább három nappal későbbre hirdethető csak meg.
A korábbi években a közgyűlések egyike sem volt az első időpontban határozatképes. Tehát várható, hogy a május 9-re meghirdetett találkozónk sem lesz határozatképes, azaz nem jelenik meg a tagság 50%+ 1 fő
Így az igazi munka, a döntések meghozatala, a megismételt időpontra összehívott – május 15-re – közgyűlés feladata lesz.
Kérem, hogy így tervezd programodat.
Várom találkozásunkat a Közgyűlésen, baráti üdvözlettel:

Budapest, 2019. április 29.
Schiffer János